Winter is coming…

Hösten börjar lida mot sitt slut och vintern är på intågandes. Men misströsta ej! HärjaJämt har fortfarande en massa roligheter kvar att erbjuda innan julen är här! Den 18/11 kommer HJ och Ypsilon ha en biodejt med allt som det kan innebära. Vem vet, det kanske kan bli en happy ending senare på kvällen?…

Den 28/11 är det glöggkvällen, och vad är det kanske ni undrar? Jo, vi HärjaJämskor klär ut oss i juliga utklädnader, skriver våra egna julsånger och går runt på nationen och luccar! En av de absolut roligaste kvällarna brukar många HJ:are anse. Det vill du bara inte missa! Dagen därpå den 29/11 har vi Oppsittje Julpysslet, vilket är HärjaJämts årsmöte. Där väljer vi bl.a ny hederledamot och ny Allstans éra för verksamhetsåret 2016. Efter mötet äter vi god julmat och byter paket och myser i massor. Bättre start inför december månad är svårt att hitta!

Vill du få en roligare och härligare studietid och träffa en massa andra studentskor under mysiga och trevliga former? Då har du hittat rätt! Läs mer om oss på vår hemsida och tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Läs mer om det samt annat i kalendariet för att se vad mer vi har planerat och kolla in oss på facebook för att inte missa något!

Härja bäst som HärjaJämt!

/Allstans e´ra
Emma Arnsten

arrow-doodles-webfb_icon_325x325